Bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Elke sportclub kent het wel. De atleten zijn hard bezig en krijgen op een gegeven moment dorst. Eigen drinkflesjes zijn niet toegestaan. Wat kan je hieraan doen? Online een bidon bedrukken en deze meenemen naar de sportclub!

Regelgeving sportclubs

Op dit moment is het meestal erg moeilijk voor atleten om hun eigen sport flesje mee te mogen nemen. Daardoor raken zij dan ook uitgedroogd. De regelgeving hierin varieert per sportclub. Maar deze regel komt erg vaak terug in fitness en voetbalclubs. Dit komt omdat deze clubs vaak gebruik maken van een bar. De clubs willen graag dat haar consumenten zoveel mogelijk drankjes kopen aan de bar. Hierdoor maken ze veel winst. Dit is te omzeilen door een club bidon te kopen. Dit is vaak een bedrukte bidon met het logo met de club er op. Ook hebben de bidons vaak een bepaalde kleur dat laat zien dat het bij de sportclub hoort.

Waar kan ik het laten doen?

Er zijn een aantal grote spelers die erg goed zijn in bidons bedrukken. Een van de beste is bidonman.nl zij leveren kwaliteit en een snelle levering. De bedrukte bidons zorgen dan ook voor een win-win situatie voor de sportclubs en de consument. De clubs maken extra reclame voor de club en verdienen geld aan de atleten. Dit is dan ook een goedkope manier om bekendheid te krijgen d.m.v. reclame buiten de club. Doordat de bidon gebruiker ook weleens ergens naar toe gaat waar geen drinken in de buurt is, zal de persoon gebruik gaan maken van de bedrukte bidon. Dus de consumenten die de bidons kopen zullen gehydrateerd blijven op de sportclub en hierbuiten. Ook zullen zij dan ook minder geld hoeven uit te geven aan drinken. Mocht u als sportclub ook de regel hebben dat er geen eigen consumpties worden toegestaan, dan is er maar een oplossing. Bidon bedrukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *