Speciaal platform voor (gym)docenten

Speciaal platform voor (gym)docenten

Het vak gym (ook wel lichamelijke opvoeding genoemd) is een ontzettend mooi vak. Als kind vond ik het namelijk heerlijk om lekker te gymmen. Voetballen, volleyballen, tikkertje spelen, klimmen in het wandrek en ga zo maar door. Voor veel kinderen is een gymles het leukste onderdeel van de dag. Voor een docent lang niet altijd. Het bedenken van leuke en dynamische gymlessen kan immers best lastig zijn. Als je (gym)docent bent, zul je jezelf er vast wel eens op betrappen dat je vaak dezelfde spelletjes en oefeningen neerzet. Maar hoe kun je dat nu voorkomen?

SportenSpelXL

Om dit probleem tegen te gaan is SportenSpelXL opgericht. Een speciaal platform voor gymdocenten met allerlei oefeningen en spelletjes opgenomen op beeld. Op deze manier kun je iedere keer weer een leuke en unieke gymles neer zetten. Ook voor (gym)docnten die maar moeilijk spelletjes kunnen verzinnen is het platform een echte uitkomst. Heb je ook gymles inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op dit platform.

Voor alle niveaus!

Het mooie aan het platform is, is dat er oefeningen en spelletjes zijn voor alle niveaus. Zowel voor de basisschool als voor de middelbare school, maar ook voor het MBO of het HBO. Het platform wordt maandelijks voorzien van nieuwe oefeningen, zodat je dus altijd weer een nieuw spel of oefening kunt doen.

Heb je zelf wellicht een spel of oefening die je verfilmd wilt zien? Dan is het mogelijk om een spel of oefening in te sturen. De makers van het platform gaan dan met jouw filmpje aan de slag en wie weet zie je binnenkort jouw filmpje terug op het platform!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *