Online Keeperskleding bestellen

Online Keeperskleding bestellen

Een keeper staat in het doel en zorgt ervoor dat er geen ballen in het doel terecht komen. De keeper heeft veel druk op zich en heeft dan ook bijna geen tijd om na te denken als er een bal dicht bij het doel komt. Het is wel belangrijk dat je als keeper goed je lichaam beschermt, omdat je anders best veel blessures kunt oplopen. Een keeper moet ook een gezonde levensstijl hebben, want hij moet een goede conditie hebben. Ook heeft de keeper een team tuniekje aan, deze heeft het hele team aan en zorgt ervoor dat je wordt beschermd, maar ook herkent. Voor de keepers zijn de handen natuurlijk heel belangrijk, omdat ze heir ook ballen mee gooien en vangen.

Waarom keepershandschoenen?

Keepershandschoenen zijn, zoals de naam al zegt speciaal ontworpen voor de keeper. De handschoenen bestaan uit een groot deel uit latex. Hierdoor kan de keeper de bal extra stevig vasthouden en kan hij deze dus ook beter vangen. Er zijn verschillende soorten keepers handschoenen.  De regular cut zijn de handschoenen die het vaakst worden gebruikt. Bij de rollfinger is de latex over de hele vinger gerold. Dit zorgt ervoor dat je de bal beter kunt vangen. Natuurlijk zijn er nog meer verschillende soorten handschoenen. Naast soorten zijn er ook diverse merken die keepershandschoenen aanbieden:

  • Nike
  • Adidas
  • Puma
  • Sells
  • Erima
  • RG

Er is dus genoeg keus, wanneer je een keepershandschoen nodig hebt. Wel is het belangrijk dat je er een kiest die past bij jouw hand. Het moet niet te strak of te los zitten, want dit is niet fijn. Vooral niet bij het spelen van een wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *